IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона се сдоби с имение в ориенталски стил в Португалия. Вижте го!

19 юни 2017 13 10

Очаква се то да бъде реставрирано

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Мадона си купи имение за над 6,3 милиона щатски долара в Португалия, за да може синът ѝ да продължи тренировките си по футбол в младежкия отбор на Бенфика.

Изпълнителката на хита „Vogue“ е дала внушителната сума за имота в близост до Лисабон, за да помогне на 11-годишния си осиновен син Дейвид, който тренира с младежите на футболния клуб, да продължи спортната си кариера.

„Мадона посети Португалия първо през март и феновете полудяха. Един дори ѝ изпрати съобщение в Instagram, че е брокер и тя започна да го следва. Тогава стана очевидно, че тя иска да се премести за постоянно“, каза анонимен източник пред в. „Sun“.

„Сега из целия град се говори, че Мадона ще се установи в това имение. Агентите на недвижими имоти потвърдиха, че са го продали на известна личност.

Това е зашеметяваща сграда, разположена върху хълмове. В нея има голям брой спални и бани, декорирани в удивителен ориенталски стил, въпреки че плановете са да се смени интериорният дизайн“, добави той.

58-годишната Мадона определя двете си биологични и четирите си осиновени деца като своето „най-голямо постижение“.

Вижте имението в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари