Рок звездата Джон Бон Джоуви наскоро обяви за продан едно от новите си жилища. Неговият мезонет в Ню Йорк търси своя нов собственик срещу скромните 18 милиона долара.

Той е само малка част от колосалното му имущество, възлизащо на 300 милиона долара. Сред активите му са имение за 8 милиона долара в Ню Джърси, още едно в Източен Хемптън и два семейни мезонета в Ню Йорк. Единият от тях обаче изглежда вече не е необходим на суперзвездата, любимата му съпруга Доротея Харли и четирите им деца.

През 2015 г. Джон Бон Джоуви купува разкошния мезонет в самия център на Ню Йорк, плащайки за него 13 милиона долара. Жилището разполага с 4 спални, 5 бани, 3 всекидневни, трапезария и външна озеленена тераса. Общият простор на дома е 400 кв. м.

Двуетажният апартамент се намира в чисто нова модерна сграда, построена от стъкло, алуминий и бетон. Управата на резиденцията с апартаменти глези живущите с 24-часова охрана, подземен гараж, химическо чистене, храна по домовете, подземен паркинг, фитнес, олимпийски басейн и спа център.

В рамките на двете години, по време на които жилището е било в ръцете на рокаджията Бон Джоуви, той го е използвал предимно за почивка. Любимото лошо момче на дамите се е радвало на спокойствие и уют в този мезонет, подготвяйки се за своите неспирни участия по световните сцени.

Данъците в центъра на Ню Йорк обаче са малко стряскащи. Таксите за този имот са главозамайващите 8 700 долара на месец. Така да се каже, едни 100 хиляди на година. Нищо чудно, че Джон Бон Джоуви гледа да се отърве от него.

Бездънната яма за пари обаче гали сетивата с луксозния си интериор – френски врати, съвременен модернистичен стил, мебелировка от масив, красиви декорации и тематични кътчета. В общ план този дом дава всичко необходимо на обитателите си, че и отгоре.

Разгледайте мезонета на Джон Бон Джоуви в нашата галерия

Подготви: Александър Градинаров