IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уникалните и белоснежни кухни на звездите

22 юли 2017 09 30

Къде готвят, хранят се, но и се забавляват знаменитостите?

Снимки: Elle

Снимки: Elle

В тях готвят, в тях се хранят, но в тях се и забавляват! Кухните на звездите са част от най-атрактивните помещения в многомилионните домове на звездите. В Tialoto.bg сме подбрали пет кухни на знаменитости, които освен уникални са и белоснежни. Видимо бялото е предпочитаният цвят – насладете се и вие!

Кортни Кокс

Къщата на звездата от „Приятели“ е сгушена високо в горите по крайбрежието на Тихия океан до Малибу. Там има всичко необходимо за един звезден отдих: басейн с морска вода, тенискорт, бар, просторни тераси и белоснежна кухня, която впечатлява с дизайна и удобството си.


„Нашият замисъл бе в това да „пуснем“ океана в повечето стаи на къщата си, в това число и в кухнята. Когато отваряш вратата, просто трябва да освобождаваш напрежението и да релаксираш“, обяснява актрисата.

Алек и Хилария Болдуин

Те се наслаждават на безоблачния си семеен живот в имение от XVIII век в Лонг Айлънд. Алек го притежава от 1995 година, а Хилария се настани в него почти веднага след като започнаха да се срещат. „Ние искахме съвременен дом с просторни помещения за нас и децата ни. Предишният ни апартамент представляваше множество от микроскопични стаи. Сега кухнята ни замества хола. Тук ние се събираме всяка вечер“, обяснява Хилария.

Ралф Лорън

Кухнята на дизайнера в Манхатън е толкова модерна и функционална, колкото и той самият. Бар столове Knoll, кухненски остров, лакирани бели мебели и неръждаеми стоманени повърхности.

Мег Райън

Където и да е живяла досега актрисата, онова, което обединява всичките ѝ домове е белият цвят на кухнята. Сега актрисата смята да се раздели с белоснежната и просторна кухня в Сохо и да я замени с още по-екстравагантна. С какво тази не ѝ харесва – остава загадка.

Еми Росъм

Ето и още една звезда, която ще се раздели със своя дом. Актрисата, която изигра Фиона Галахър в „Безсрамници“ реши, че е време да продаде апартамента си в Ню Йорк, защото не я радва авангардният стил. „Искам моят дом в Ню Йорк да има такъв вид, все едно младо момиче е наследило бабините вещи и се опитва да примири духа на младостта и класическата елегантност“, разсъждава Еми. Видимо дизайнерите са се справили добре с поставената задача.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари