IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Живот като звезда: В мезонета на Джей Ло

24 декември 2017 10 30

Пентхаусът се продава за 27 милиона долара

Снимка: Elle

Снимка: Elle

Какво е да живееш като Дженифър Лопес? Нека надникнем в нейния изящен дом в Манхатън. Пентхаусът ѝ заема пети и шести етаж на стара сграда, построена през 1924 г., в близост до Madison Square Park. Певицата е купила имота през 2014 г. за 22 милиона долара. Всъщност, нейното бижу вече е на пазара, като латината иска за него 27 милиона долара.

Площта на нейният дом е 580 квадратни метра, плюс около 280 кв. м прилежаща територия извън сградата. До него се стига със собствен асансьор. Апартаментът разполага с четири спални, шест бани и четири големи тераси с красив изглед към парка.

Вътре всичко е окъпано в светлина. Холът е решен в бяло, две френски врати водят към терасата, която се открива невероятна гледка – идеалното място да се насладите на чаша сутрешно кафе или закуска на открито.

Кухнята е едно от най-важните места в пентхауса, още повече, че певицата обича и знае как да готви. Независимо, че за нейната трапеза се грижи и личен готвач. В центъра на помещението е построен остров с мраморен плот. И кухненската фасада е в бяло.

Като цяло, белият цвят доминира в интериора, което прави апартамента още по-ярък.

В момента Дженифър Лопес и новото ѝ гадже Алекс Родригес търсят нов дом в Манхатън, като държат той да е по-просторен и да се нанесат в него с децата си. Алекс има имот в Маями, Дженифър също има няколко луксозни жилища в Калифорния, но са решили твърдо да се преместят да живеят в Ню Йорк.

Домът на Джей Ло можете да разгледате в нашата галерия

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари