IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Къща от контейнери в пустинята

16 февруари 2018 15 00

Изключително творение на Джеймс Уитейкър

Снимка: Architecturendesign

Снимка: Architecturendesign

Да живееш в контейнер за превозване на стока насред пустиня може да не звучи изключително забавно за всички, докато не видите творението на английския дизайнер Джейм Уитейкър.

Къщата е общо 200 квадратни метра и включва кухня, хол и три спални, създадени от съединени контейнери, поставени в различни ъгли и създавайки усещането за цвете, което цъфти насред пустинята.

„По-рано тази година мой клиент от Лос Анджелис имаше приятели на гости... Една от неговите приятелки каза: „Знаеш ли какво ще стои супер тук?“ и отвори своя лаптоп, от който показа на всички снимка, която видяла в Интернет. Снимката беше на офис, който създадох преди няколко години, но никога не бе построен, затова следващия път, в който клиентът беше в Лондон се свързах с него и го помолих да се видим“, споделя дизайнерът.

Домът ще бъде построен върху 90 акра земя в Калифорния, а дейностите са планирани да стартират следващата година.

Веднъж завършена, постройката, която ще се захранва изцяло от соларни панели, поставени върху тавана на гаража, ще има забележителна гледка от заобикалящата я среда.

Разгледайте забележителният дом в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари