IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейство превърна училищен автобус в стилен мобилен дом

26 март 2018 13 20

Съпрузите пътуват с него из Америка с четирите си деца

Снимка: dailymail.co.uk/mediadrumworld.com

Снимка: dailymail.co.uk/mediadrumworld.com

Англичанка и американец реновираха по зашеметяващ начин стар училищен автобус, превръщайки го в модерен мобилен дом. Съпрузите Деби и Гейбриъл Майес имат четири деца на възраст между 2 и 10 години. Двамата решават да купят и обновят училищен автобус, превръщайки го в свой дом като за целта продават къщата си в Илинойс, която била голяма почти 500 кв. м.

Причината за това решение е, че двамата осъзнали, че просторният дом не ги прави щастливи и че в по-малко жилище ще се чувстват по-фокусирани един върху друг. Превръщането на автобуса в дом им струва около 40 хиляди щатски долара.

Обновяването им отнема шест месеца. Идеята за промяната на живота им идва от Деби, която в последно време се чувствала потисната от факта, че съпругът ѝ работи твърде много и двамата рядко имат време един за друг.

Тя предлага на Гейбриъл да си създадат мобилен дом, с който да пътуват из страната. „В началото той беше малко скептичен, но и двамата знаехме, че трябва да направим нещо, за да се свържем отново емоционално“, споделя Деби.

Към днешна дата семейството е изминало 3000 мили в своя дом автобус, преминавайки през Тенеси, Арканзас, Оклахома, Канзас, Колорадо, Уайоминг, Юта и Невада и накрая Калифорния.

Деби е убедена, че животът в автобуса е сближил семейството ѝ, а на децата е дал по-голяма свобода. „Да живееш в такова малко пространство може да изглежда стресиращо, но така имаме много повече възможности да разговаряме, децата са в състояние да изследват света, животът ни е много по-простичък и прекарваме много повече време навън.“

Деби разказва, че с мъжа ѝ са решили следващото им пътуване с автобуса да е или до Аляска, или до Мексико. Съпрузите все пак смятат след време да си построят дом в Северна Калифорния, а след това да дават автобуса под наем през Airbnb.

Вижте снимки на реновирания училищен автобус в галерията ни!

Снимка: dailymail.co.uk/mediadrumworld.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари