IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжкото царство на Лив Шрайбер

3 юни 2018 09 30

Вижте шикозния апартамент в Ню Йорк на експоловинката на Наоми Уотс

Снимка: architecturaldigest.com

Снимка: architecturaldigest.com

Преди около две години актьорът Лив Шрайбер се раздели с дългогодишната си половинка Наоми Уотс, от която има двама сина – Саша и Самуел. След раздялата си с австралийската звезда, Лив решава да направи основен ремонт на любимия си мезонет в квартал NoHo в Манхатън.

Коренякът нюйоркчанин Шрайбер наема дизайнерската фирма „Аше + Ландро“, която му помага за около два месеца да актуализира жилищното си пространство, създавайки този уникален интериор на дома, който виждаме от страниците на новия брой на списание Architectural Digest.

Към днешна дата апартаментът на Лив може да бъде описан като модернистична мъжка бърлога, но в никакъв случай ергенска, тъй като той искал пространство, което да е подходящо за отглеждането на двамата му сина.

Всъщност дизайнът на жилището е много характерен за този район на Ню Йорк, в който самият Лив е израснал (той е роден в семейство на украински евреи и като дете е живял на няколко пресечки от сегашния си дом).

Апартаментът се отличава с дъбови подове, стоманобетонни стълби, дневна с отворено пространство, старинна кухненска част с черен каменен плот и лъскави уреди Miele. Акцент в хола на Лив е пианото Steinway.

Актьорът, който нашумя с ролята си на Рей Донован, може да се похвали със собствена гардеробна, както и с малка фитнес зала на горния етаж.

Вижте дома на Лив в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари