IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В дома на ангела на Victoria’s Secret Жозефин Скривър

9 юни 2018 12 00

Датският супермодел живее в Нешвил с музиканта Алекс де Леон

Снимка: Architectural Digest

Снимка: Architectural Digest

Супермоделът Жозефин Скривър и музикантът Алекс де Леон наскоро завършиха обзавеждането на своя нов и първи общ дом в Нешвил, Тенеси. Датската красавица и любимият ѝ мъж отварят вратите на модерната си къща специално за новия брой на списание Architectural Digest.

Логично интериорът на дома на влюбената двойка е вдъхновен от Скандинавия. „Hygge“ – така се нарича датската концепция за създаване на уютен дом, която в последните години завладя света. Акцентите в този тип интериор са земните тонове в бяло и сиво, чистите и прости линии, големите прозорци.

„Аз не съм голям фен на многото цветове, защото самият дизайн на мебелите не може да изпъкне“, казва родената в Копенхаген Скривър. За щастие нейният приятел има сходен вкус. За създаването на красивия интериор в дома на двойката помогнала и дизайнерката Ейприл Томлин, която в продължение на една година измисляла детайлите в къщата.

Домът на 25-годишната красавица може да се похвали и с шест акра гориста земя, която я обгражда. „Мисля, че това е първото място в Щатите, което ми напомня малко за Дания“, обяснява тя.

Де Леон, който е вокал на рок бандата The Cab, допълва: „Крайният резултат е дом, различен от всеки друг в града.“

Вижте вдъхновения от Скандинавия дом на супермодела Жозефин Скривър и на музиканта Александър де Леон в галерията ни!

Жозефин е ангел на Victoria's Secret от 2013 година. Снимка: Victoria's Secret

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари