IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ранчо в Орегон за над 7 млн. чака новите си собственици

28 юли 2018 09 30

Впечатлява с митичния си дизайн

www.zillow.com

www.zillow.com

Ранчо с уникална архитектура чака новите си собственици. Къщата, която сякаш е излязла от някоя приказка, се намира в Ашлънд, Орегон и струва 7 600 000 долара.

Дракони, феникси и фентъзи герои посрещат посетителите на къщата, по-голямата част от която е осеяна с дърворезба. Тя е дело на известния творец Ед Бемиш, на който му отнема близо 2 години, за да я завърши.

„Shining Hand Ranch“, както го наричат още, е разположено на площ от 700 акра. В него има 2 огромни спални, страхотни тераси от камък, басейн и 5 бани с тоалетни. То привлича още от входа – с масивната врата от дърво.

Близо 80% от ранчото е с дърворезба, останалата част от различни видове камъни. Спалните са просторни и светли благодарение на огромните прозорци. Из всички помещения има различни растения, които създават усещането за спокойствието на гората.

Къщата, за която мечтаят много хора, е собственост на известна писателка с псевдонима Solara, която пише за пречистването на духа и тялото. Тя живее във Флорида, но се мести в Орегон и именно приказното ранчо я вдъхновява за написването на новите ѝ творби от поредицата „Shining Hand“.

Още снимки може да намерите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари