IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Надникнете в дома на Уиз Калифа

29 юли 2018 09 30

Рапърът отваря за първи път вратите на къщата си в Лос Анджелис пред журналисти

Снимка: architecturaldigest.com

Снимка: architecturaldigest.com

„Не водя хора в къщата си“, казва Уиз Калифа в новия брой на списание Architectural Digest, като прави точно обратното – отваря вратите на дома си пред изданието.

Къщата на рапъра се намира в Ел Ей и е в средиземноморски стил. Тук Уиз Калифа живее със своя 5-годишен син Себастиан, който е от връзката му с еротичния модел Амбър Роуз.

В този панорамен калифорнийски дом Уиз живее от 2016 г. насам, като плаща наем от 16 хиляди долара на месец. „Къщата наистина е добър избор за мен. Огледах се наоколо като не исках да бъда твърде далеч от мястото, където работя и от училището на сина ми.“, обяснява Калифа.

Къщата има шест спални като той обяснява, че Себастиан полазва по-голямата част от пространството. Все пак в дома има места, които са само за възрастни, например бар, специално направен за пушене на трева.

Уиз не крие навика си да пуши марихуана и дори вече си има своя собствена марка Калифа Куш „КК“.

Калифа има и звукозаписно студио у дома, тъй като признава, че от няколко години предпочита да си работи от къщи.

Той споделя, че любимата му стая е спалнята му, заради хубавата ѝ гледка. „За съжаление рядко спя в собствения си креват, защото често пътувам по работа. Затова, когато съм си у дома, съм си най-често в леглото.“

Интериорът на дома е дело на дизайнера Мишел Силва, който се е стремял да постигне една модерна, жизнерадостна, хипи обстановка, заредена със свободен, творчески дух, която да отразява личността и начина на живот на Калифа.

Разгледайте къщата на Уиз Калифа в Ел Ей в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари