IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вдъхновени от видеоигри: Gucci с маратонки за 1 590 долара

14 август 2018 08 40

Хората ги търсят заради нестандартния им вид

Източник: Gucci

Източник: Gucci

Маратонки на Gucci с кристали, приличащи на туристически обувки, станаха хит в мрежата. Въпреки че по-рано бяха обявени за едни от най-грозните обувки за 2018 г., те започнаха да се продават като топъл хляб, пише "Insider". 

Дизайнерските маратонки струват 1 590 долара. Те са вдъхновени от производител на видеоигри "Sega". Предлагат се в пет различни цвята, като тези в зелено и черно са сред най-търсените.

На всяка от маратонките има подвижни черни ленти, обсипани с различни кристали. Те могат да се слагат по няколко различни начина в зависимост от вкуса на техния притежател. Другото по-специфично, което ги отличава от останалите на пазара, е че подметките им са по-груби, изработени от гума. 

Модният бранд показа нестандартните маратонки за пръв път по време на седмицата на модата в Милано, която се проведе през февруари тази година.

Маратонките, които изглеждат доста претруфени с камъните, предизвикаха противоречиви реакции в социалните мрежи. Много хора пишат, че ги харесват, защото изглеждат олд скул. 

Източник: Gucci

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари