IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лили Олдридж показва дома си в Нешвил

1 септември 2018 09 30

Ангелът на Victoria’s Secret загатва за идиличния си семеен живот

Снимка: architecturaldigest.com

Снимка: architecturaldigest.com

Само преди няколко дни стана ясно, че моделът Лили Олдридж и и cъпpyгът й - Кейлъб Фeлeyил - китарист нa групата Кing'ѕ of Leon очакват второто си дете.

Лили и Кейлъб са родители на 6-годишната Дикси, която е основен център на техния щастлив семеен живот.

Имаме възможност да надникнем в прекрасния дом на красавицата и нейното семейство благодарение на списание Architectural Digest. Имотът на Лили и Кейлъб се намира в Нешвил и e в стил 30-те години на миналия век - великолепна тухлена къща, изключително светла отвътре.

Очарователната обител на ангелът на Victoria's Secret притежава великолепни коридори, персийски килими и ретро кухня с великолепно излъчване.

Всяка стая е елегантна и със спокойна атмосфера. Дневната е оформена със сводести рафтове и камина и две кресла, които приличат на онези, които бащата на Лили (който е художник) е имал някога в студиото си.

"Домът е всичко", казва Олдридж, която е родом от Калифорния, но се мести да живее в Нешвил преди 10 години, след като се запознава със съпруга си, който пък е от Тенеси.

"И двамата пътуваме много по работа и затова правим всичко по силите си, като влезем тук да имаме нормален живот", споделя Лили.

"Исках домът ни да е привлекателен и удобен", продължава моделът, който е лице на Bulgari. "Това е къща, където всички са добре дошли. Обичам да каня гости."

Вижте снимки на дома на Лили и Калеб в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари