IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Само за ценители: Нощувка в най-луксозната пещера в света

28 август 2018 14 00

Да спиш сред сталактити

Instagram

Instagram

Знаете ли колко струва една нощувка в една от най-уникалните пещери в света? Хотел "Beckham Creek Cave Lodge", намиращ се в Партенон, Арканзас, предлага нестандартната услуга за 1 200 долара. Построен в природата забележителност, всяка година той привлича хиляди туристи, запалени по нестандартни почивки. 

Пещерата "Бекъм Крийк", която е била невероятно скривалище по време на Студената война, остава непроменена до 1983 г., след което е закупена от Джон Хей заедено площта около нея. Той отделя над 2 милиона долара, много труд и близо четири години от свободното си време, за да я пригоди за живеене и превърне в предпочитано място за отдих на много хора. 

Най-луксозната пещера в света, както я наричат, разполага с четири нестандартни стаи, в които образуванията на природата като сталактити и сталакмити са съчетани с модерно обзавеждане. Вместо с плочки, баните са изцяло от камък. 

Хотелът има собствен водопад, както и всички удобства на съвременния човек като електричество; телевизия; интернет; кухня, оборудвана по най-новите тенденции, просторни помещения за отдих и реалкс. Хората, които искат да отседнат в него, могат и да си запалят огън пред входа на самата пещера, където се открива невероятна гледка. 

Още снимки от уникалния хотел вижте в нашата галерия. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

brzk ( преди 5 години )
сталагмити (не "сталакмити")...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар