IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В дома на семейство Бекъм в Котсуолдс

9 септември 2018 09 30

Дейвид и Виктория прекарват Коледите там

Instagram

Instagram

Семейство Бекъм обича домашния уют. Освен в имението в графство „Оксфордшър“, където са създали такъв, Дейвид и Виктория прекарват голяма част от времето си в своята къща в лондонския квартал Котсуолдс. Там заедно с четирите им деца релаксират през уикендите и празнуват новогодишните празници далеч от „очите“ на папараците.

Луксозният имот наистина е зашеметяващ. Той разполага с просторна градина, която звездната двойка скоро смята да ремонтира. В нея семейството иска да изгради малко езерце и засади най-различни дървета и зеленчуци.

В къщата има 9 спални, които да поберат голямото семейство и близки приятели, които му гостуват от време на време. По-голяма част от помещенията са с тухлени стени, дървен под и големи прозорци, които стигат до тавана.

Бившата певица и дизайнер често споделя снимки от своя втори дом в социалните мрежи, на които се вижда част от интериора на всекидневната, която е обзаведена с мебели от дърво и столове, тапицирани с кадифе.

Едно от местата в къщата, около което се събира семейството по празниците, е голямата камина. Пред нея има две пейки с кожа, на които децата обикновено обичат да сядат. От лявата страна на огъня (което не е съвсем уместно предвид излъчваната топлина) е поставен масивен златен свещник.

Във всички стаи има шарени килими по пода и плюшени пердета. В една от тях е разположено пиано, на което малкият Круз обича да свири.

Макар че не се слави като добра домакиня, Виктория на няколко пъти показа домашна пица и различни други тестени изделия, които е изпекла заедно с децата си в своята огромна пещ в кухнята, която е в средновековен стил. Тя обича да ги сервира на голямата дървена маса, която е идеална за повече гости.

Още снимки от къщата на Бекъм в Котсуолдс вижте в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари