IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Енрике Иглесиас продава къщата си в Маями

14 декември 2018 08 50

Била твърде голяма за него и Курникова

Източник: Facebook

Източник: Facebook

Енрике Иглесиас и приятелката му Ана Курникова пуснаха в продажба къщата си в Маями. Двамата са обявили цена от 4,85 милиона щатски долара, предават световните медии.

Общата площ на дома е 631,7 кв. м. Той разполага със шест спални със собствени бани, открит басейн, както и огромна кухня, разположена в отделна сграда.

Испанският певец и тенисистката купили къщата през 2015 г. Тогава платили 1,8 милиона долара, но с времето цената ѝ скочила, защото я преустроили и обзавели с луксозни мебели.

В началото Иглесиас смятал да покани родителите на Курникова да живеят в къщата, но после той и Анна решили да се преместят с близнаците им в нея.

След като разбрали, че къщата им е твърде голяма и трудно ще я поддържат, двамата се обърнали към агенция за недвижими имоти.

Припомняме, че певецът и тенисистката са заедно от 2001 година. 16 години по-късно те станаха родители на момче и момиче.

Енрике се похвали с много секс след близнаците

Енрике Иглесиас зарадва фенка със страстна целувка

Близнаците на Курникова и Иглесиас са фенове на Световното по футбол

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари