IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В колоритния дом на Селма Блеър

23 март 2019 14 15

Звездата разтърси феновете си, като разкри, че има множествена склероза

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Всяка вещ в къщата на Селма Блеър разказва нейната сърцераздирателна история. Наскоро актрисата разкри пред света, че страда от множествена склероза. В същото време тя предизвика възхищението на всичките си колеги в Холивуд, като се появи на наградите „Оскар“, подкрепяйки се с бастун.

Селма, синът ѝ и малкото им бяло куче, наречено Пипа, живеят в прецизно оформена къща, обзаведена в стил от 1950 г. Блеър споделя пред списание Architectural Digest, че в дома си намира почивка от холивудския шум.

Тя споделя, че тук намира и най-голяма радост в дните, когато симптомите на болестта ѝ не я правят твърде слаба физически. Блеър купила къщата преди пет години, когато диагнозата ѝ още не била факт, въпреки че тя усещала, че нещо със здравето ѝ не е наред.

Къщата на Селма се намира във Фрайман Каньон и разполага с четири спални. Интериорът е пълен с произведения на изкуството в смели цветове, които я вдъхновяват в добрите дни и я успокояват в по-трудните. В трапезарията цари райско оранжево, което приятелите ѝ наричат Café Hermes Blair.

На горния етаж в главната спалня, чисто бяло спално бельо се изправя срещу тъмни мозаечни тапети.
Тя описва интериора на дома си с думите „елегантен пънк“. „Когато добавихме смелите цветове в тези малки пространства, къщата оживя. Сега цялото пространство има чувство за хумор и ми дава жизненост“, казва Блеър.

Слънчевата стая на сина на Блеър – Артър, се отличава със стола, който тя купила от имота на приятелката си Кери Фишър.

Вижте снимки на дома на звездата в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари