IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бунгалата на къмпинг Градина: Мястото, на което дизайнът срещна морето

6 юли 2019 13 15

Къмпингът със съвсем различен облик

Снимка: Camping Gradina

Снимка: Camping Gradina

Кой не знае Градина, кой не е чувал за епичния къмпинг, който всяка година гостоприемно посреща вече четири поколения къмпингари?

Хора от цял свят избират къмпинг „Градина“, за да прекарат цяло лято и да се откъснат от градския стрес и ежедневие.

Как става това?

Ами много лесно – оставяш служебните телефон, лаптоп и дори работен тефтер, като ги заменяш с безкрайната морска шир, забележителната комбинация с гора и гледка към остров Св. Иван.

И това ако не е достатъчно, за да рестартираме – не знаем какво би било.

В къмпинга винаги са се предлагали места за настаняване, които позволяват да дойдем с наша си каравана или да опънем палатка, а тази година – с нови и луксозни бунгала.

За тези, които искат да се радват на уникалната природа в „Градина“, но не са много склонни да се лишат от луксозните удобства.

Какво е новото на къмпинг „Градина“?

Гостите на къмпинга могат да избират между три типа бунгала:

Бунгало тип 1 се състои от дневна, абсолютно оборудван кухненски бокс, 2 спални, самостоятелен санитарен възел, веранда, климатизация, телевизор, Wi-Fi и барбекю.

Бунгало тип 2 е със същите удобства като тип 1, с единствената разлика, че разполага с една, а не с две спални.

И бунгало тип 3, което е на две нива и се състои от дневна, напълно оборудван кухненски бокс, с 1 спалня, самостоятелен санитарен възел, самостоятелна веранда, климатизация, телевизор, Wi-Fi, барбекю.

Дизайнерското решение

Забележителната среща между дизайн и море се осъществява именно на къмпинг „Градина“. Новите бунгала са създадени със стриктно следена екополитика и в пълно съответствие с екологичните изисквания – те са позиционирани на фундаменти тип "стъпки, а специалната методология ги характеризира като преместваеми обекти.

Така реално се запазва целостта на пясъка и се създава градивната почивка – с всички удобства и лукс, но без да вреди по какъвто и да е начин на природата.

Време за море: Топ 5 къмпинга в България

Топ 5 предимства на почивката на къмпинг

Интериор

Самите бунгала са съединени със специални болтове, а интериорът се откроява с много настроение и стил.

Масите и спалните са изработени от дърво, а външните мебели са от полиуретан, за да издържат на атмосферните условия.

Специален акцент в дневната са възглавничките в любимото морскосиньо, допълващи се една друга от райе, в което като че спокойно плуват сини рибки.

Основен цветен фокус е поставен върху яркия син хладилник, който създава усещането за едни типично къмпингарски нотки със специалния си механизъм на отваряне.

Уютът в интериорните решения е завършен с топлите нюанси на всички мебели и уреди, а нищо не е по-приятно от това след дълъг морски ден да поседнеш на откритата веранда с гледка към морето.

Банята

Един от най-големите митове за почивката на къмпинг е развенчан – можеш да имаш идеалната баня. Това удобство предоставя „Градина“ в новите бунгала, а усещането е като посещение на спа център, от който обаче усещаш аромата на море и чуваш вълните.

Първото, което привлича погледа, е ефектната дизайнерска мивка. Тя е изработена от речен камък и е специална поръчка от Виетнам. Меката и естествена форма допълва цялостното усещане за уют в банята, явявайки се прекрасна покана за пълен релакс в съчетание от дърво, камък и стомана. Една симбиоза от материали, повърхности и море.

Специални кадри на интериора на новите луксозни бунгала на къмпинг „Градина“ можете да видите в нашата галерия.

А ние? Ние ще се срещнем там!

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Рая ( преди 4 години )
Изключително приятно място. За хора, като мен, които си падат по лукса е направо великолепно. В България трябва да има повече подобни бунгала, усещането за почивка е съвсем различно от това да си на хотел. Обезателно ще посещавам мястото често.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар