IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Nana снима видеоклип за песента си с Десислава

25 август 2014 14 39

Очаква се скоро клипът да е готов

Nana снима видеоклип за песента си с Десислава

Рапърът Nana, който бе сред звездите във лятното издание на концерта "Обичам 90-те", проведен наскоро в Лозенец, избра родното Черноморие за своята почивка със семейството си.

Малко преди участието си немският изпълнител пристигна със съпругата си и сина си в София, за да заснеме видео към първото си парче, което изпълнява заедно с българската певица Десислава.

Парчето, наречено “Cotton Candy”, бе записано преди време в Холандия, Германия и България.

Новината от кухнята на събитията е, че в близко бъдеще предстои видеоклипа към него. По време на престоя си у нас тази година немският рапър не пропусна да се позабавлява в любимия си Bedroom Premium club. Миналата година той за първи път беше гост на клуба (но на стария му адрес) и тогава избра резидента на клуба диджей Mascota да ремиксира легендарните му парчета "Lonely" и "Remember Me". Това лято Nana остана възхитен от преобразяването на заведението като интериор, обстановка и атмосфера.

След като при предишното си гостуване в България Nana беше обявил, че слага край на музикалната си кариера, той все пак не изпълни “заканата” си и съвсем наскоро записа ново парче съвместно с DJ Sutter и с участието на Sibela.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )