IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Излизат книгата и филмът „Трасьори“

19 март 2015 09 03

В едноименния филм участва тийн идолът Тейлър Лаутнер

Излизат книгата и филмът „Трасьори“

Знам, че звучи невероятно, хора, но всеки възрастен някога е бил тийн. Да, но май не всеки си спомня. А може би просто не иска да признае, че е бил загубеняк в училище или пък че е правил неща, с които сега не би се гордял особено. Е да, всеки иска една сутрин да се събуди не просто пораснал, ами и самоуверен, успешен, красив, интелигентен. Ако някой има рецептата, моля да ми пише! Докато я открием, ще се наложи да прекосите сами океана – понякога бурен, с вълни, големи колкото небостъргачи и разтърсван от гръмотевици.

За щастие, океанът може да е и гладка, синьозелена повърхност, обляна от златна слънчева светлина, а наоколо да подскачат дружелюбни делфини. И все пак, за да не сте сами в това приключение, издателство „Пан“ избра за вас най-добрите тийн книги от най-добрите световни писатели. Поредицата се нарича „Мега исТИЙНско“, защото в нея са включени реалистични истории, а героите са ваши връстници.

Така че не забравяйте да хвърлите в сала и някоя и друга книга. От опит знам, че книгата може да бъде най-надеждният спасителен пояс.

Попътен вятър, мили читатели, не се страхувайте и се наслаждавайте на всеки един прекрасен момент – защото възрастни ще бъдете цял живот, а тийнове – само за малко. 

Юлия Спиридонова, отговорен редактор на поредицата „Мега исТИЙНско“

Още за книгата:

Кам е най-младият и най-бързият велокуриер в Ню Йорк. Сякаш от небето един ден върху него пада красиво момиче, което разбива велосипеда и... сърцето му. Мистериозната красавица разкрива на Кам тайните на паркура. И светът на Кам се обръща с главата надолу.

Романът на Дж. Дж. Хауърд „Трасьори“ излиза заедно с едноименния филм, в който главната роля изпълнява любимецът на милиони момичета по цял свят Тейлър Лаутнер.

Звездата от „Здрач“ демонстрира завидна физика и паркур умения в тази изпълнена с напрежение и романтика история.

Корична цена: 12,90лв.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари