IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Братя Мангасариян се завръщат!

13 ноември 2015 16 44

Зюмбюл, Кулю и Среброто отново ще ни разсмиват

Братя Мангасариян се завръщат!

Братя Мангасариян – Зюмбюл (Силвестър Силвестров), Кулю (Владислав Петров) и Среброто (Александър Сано) се завръщат със зрелищен спектакъл на сцената на именития столичен ресторант „Рубаят“ – НДК!

На 19 ноември (четвъртък), от 21:00 часа, триото ще представи най-новото си Stand Up Comedy шоу „За вредата от образованието, културата и изкуството“.

Комедийната вечер ще бъде изпъстрена с много смях, комични етюди и хумор за всяка възраст. В шеговит тон Братя Мангасариян ще представят сериозен критичен анализ на актуалната културна и обществено-политическа ситуация в България.

Тяхна характерна черта е боравенето с гротеска, с цитати от поп културата, но бягайки далече от баналностите и грубата улична реч.

В своето представление ще разгледат въпроси като: „Защо един от най-големите физици на Земята – Алберт Айнщайн не е завършил физика? Един от най-големите български актьори – Наум Шопов не е завършил НАТФИЗ? Един от най-големите диктатори в света – Саддам Хюсеин не е завършил училище за диктатори?

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари