IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хари Потър като манга герой

4 февруари 2016 14 45

Японска компания се залавя да го анимира

Снимка: Moviс

Снимка: Moviс

Японската компания Moviс  показа, че се готви да създаде анимация по Хари Потър, съобщава Kotaku.  Това е възможно, тъй като те вече са получили лиценз от компанията Warner Bros., държаща правата на кино сагата. 

Изображенията са стилизирани като аниме и манга, по мнение на специалистите ще предизвикат бум сред японските фенове на Потър.
 
През ноември 2016 г. ще излезе епизод за Хари Потър „Фантастичните зверове и къде да ги намерим”. Продукцията, която се снима отново по роман на Джоан Роулинг ще разкаже за събития, случили се 70 години преди началото на сагата за малкия магьосник.
 
Серията с филми по книгите на Джоан Роулинг за Хари Потър започнаха да излизат от 2001 г. до 2011 г. главната роля бе поверена на Даниел Радклиф. Във филмите се снимаха още Ема Уотс, Рупърт Гринт, Алън Рикман и др.
 
Седемте романа, разказващи за юношеството на Хари излизаше от 1998 г. до 2007 г. романите бяха преведени на 77 езика и издадени в тираж, надхвърлящ 450 милиона екземпляра.
Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари