IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ирландец, а не британец може да е новият Бонд

7 март 2016 08 35

Ейдън Търнър измества Даниъл Крейг, според специалисти

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Той стана известен с участието си в трилогията „Хобит“ и „Реликвите на смъртните: Град от кости“, а също и в телевизионния сериал „Полдарк“.

Ейдън Търнър победи и Брад Пит в престижната класация на сп. „Glamour“ за най-секси мъж на 2016 г. Не е ясно дали това е причината именно 32-годишният ирландец да се спряга да замести Даниъл Крейг в поредицата за Джеймс Бонд.

През настоящия уикенд залозите именно Търнър да стане следващия агент 007 са се повишили на 4 към 1 от 12 към 1 през декември миналата година, съобщава в. „Сънди експрес“.

До този момент се считаше, че фаворит за заемането на ролята ще е цветнокож актьор, а именно Идрис Елба. Заговори се, че е време ролята да бъде поверена на жена, но така и не се стигна до посочване на определени актриси.

Според букмейкърите, ролята би била подходяща за няколко британски актьори, а именно Том Харди, Том Хидълстън и Деймиън Люис.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари