IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скалата и Зак Ефрон се борят с лошите в „Спасители на плажа“ (ВИДЕО)

14 март 2016 08 20

Излезе и трейлърът на пълнометражната продукция

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Както ви бяхме казали, Дуейн Джонсън „Скалата“ и Зак Ефрон ще се борят с лошите в „Спасители на плажа“. С пълнометражната версия по известния телевизионен сериал от 90-те години са се заели Paramount Pictures. От компанията обявиха старта на снимките.

Джонсън ни е познат от „Агент и ½“, поредицата „Бързи и яростни“, а Зак Ефрон от „Да разлаем съседите“, „Да разлаем съседите още веднъж“. Снимачните локации са Маями и Савана, премиерата е предвидена за 19 май 2017.

„Спасители на плажа“ проследява историята на Мич Бюканън (Скалата), който се съюзява с амбициозен новобранец (Ефрон), за да разкрият местен престъпник, който заплашва бъдещето на Залива. Освен Скалата и Ефрон, към продукцията се присъединяват Александра Дадарио, Приянка Чопра, Джон Бас и др.

Сет Гордън е режисьор на филма, чиито сценаристи са Деймиън Шанън, Марк Суифт и Бари Шварц. Бю Флин, Иван Рейтман, Майкъл Бърг, Дъг Шварц и Грег Бонан, създатели на култовия сериал, са продуценти на лентата, която ще излезе на голям екран догодина.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари