IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брайън Адамс идва у нас за концерт

4 април 2016 08 35

Спектакълът ще бъде на 11 октомври в „Арена Армеец“

Снимка: Moko Solution

Снимка: Moko Solution

Легендарният Брайън Адамс, една от най-големите звезди в историята на музиката с над 30-годишна кариера и множество хитове по върховете на класациите, идва в София за голям концерт. Той ще бъде на 11 октомври в „Арена Армеец“.

Билетите ще бъдат пуснати в продажба от 8 април в мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн на цени от 60 до 120 лв.

Концертът ще бъде част от световното турне „Get Up“ на изпълнителя, което стартира на 8 април в Хюстън (САЩ) и ще премине през най-големите градове в Северна Америка и Европа.

Българската публика ще може да се наслади на най-големите хитове на Адамс, сред които неостаряващи класики като „Run To You“, „Everything I Do (I Do It For You)“, „Please Forgive Me“ и др.

Брайън Адамс е продал над 65 милиона албума, бил е номер едно в над 40 държави и е изнасял концерти на шест континента. Удостоен е с Ордена на Канада, въведен е в Канадската зала на славата и има звезда на Канадската алея на славата, както и на тази в Холивуд.

Певецът от години поддържа връзка с личната си асистентка Алисия Грималди, от която има две дъщери – Марибела Бъни и Лула. Едно от хобитата му е фотографията, на която се посвещава с голям успех, снимайки сесии за най-престижните модни издания.

Първият му самостоятелен албум излиза през 1980 г. и носи неговото име. През 1984 г. албумът „Reckless“ го изстрелва на върха, достигайки №1 в класациите по цял свят. Шест песни от него стават хитове, сред които са и класиките „Run To You“, „Summer of ’69“ и „Heaven“.

През 1991 г. „Waking Up The Neighbours“ чупи всички рекорди. Хитът „Everything I Do (I Do It For You)“ не слиза от върха на класациите в Англия цели 16 седмици и продава над пет милиона копия в САЩ. За това парче Адамс печели „Грами“. В продължение на годините е бил номиниран три пъти за „Оскар“ и веднъж за „Златен глобус“.

Тринадесетият студиен албум на изпълнителя – „Get Up“, излезе през октомври миналата година. Организатори на концерта са Moko Solution и NuCoast.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари