IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Това е Бонд, Джилиън Бонд“

25 май 2016 16 10

Агент Скъли иска да е и агент 007

Снимка: Twitter

Снимка: Twitter

След като Даниъл Крейг отказа да се превъплъти за пореден път в ролята на Джеймс Бонд, дори за хонорар от 100 милиона долара, започна да се спекулира с това кой ще е следващият агент 007.

И докато актьори като Идрис Елба или Том Хидълстън бяха спрягани като звезди с най-големи качества да се справят с образа на супер шпионина, актрисата Джилиън Андерсън реши да шокира всички като заяви, че е време жена да изпълни тази роля.

Звездата от „Досиетата Х“, изиграла агент Скъли реши дори, че може самата тя да изпълни ролята на агент 007, пише в. Daily mirror.

47-годишната актриса си направи плакат като Джеймс Бонд, който публикува в своя акаунт в Twitter. Под снимката Джилиън написа: „Това е Бонд, Джилиън Бонд“.

До този момент не е ясно дали подобна провокация би могла да се случи, въпреки, че Андерсън е доста положително настроена и вярва, че може да се справи с ролята.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари