IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За издаването на „Горещи тайни“

9 юни 2016 13 10

Разказва Лиза Рене Джоунс

Снимка: Егмонт

Снимка: Егмонт

Какво е да криеш „Горещи тайни“ разказва Лиза Рене Джоунс в новия си роман, който излиза у нас едновременно в хартиен и електронен формат на 11 юни.

Високи, тъмнокоси и смъртоносни, тримата братя Уокър управляват частната охранителна фирма „Уокър секюрити“. Всеки от тях има уникални умения, но тримата си приличат във важните неща.

Пламенни са с тези, които обичат, неумолими са, когато се борят за нещо, в което вярват, и са убедени, че никоя кауза не е прекалено трудна и никоя опасност – прекалено голяма.

Бившият агент на ФБР Ройс Уокър открай време си пада по помощник-областния прокурор Лорън Рейнолдс, известна както с успехите си в съдебната зала, така и със своята скромност извън нея.

Досега винаги се е държал на разстояние заради семейството й и амбициите им за бъдещата ѝ политическа кариера. Внезапно обаче Лорън се оказва в опасност и той не може да стои повече встрани.

По нареждане на баща ѝ Ройс започва дискретно да я охранява и да проучва заплахите, но не спира само дотам. Сега желанието им да оцелеят се конкурира единствено със страстта помежду им. Но тя може да се окаже смъртоносна и за двама им.

Лиза Рене Джоунс започва да пише през 2007 г. и оттогава до днес има публикувани над 40 романа, преведени в цял свят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари