IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Катя и Здравко от „Ритон“ с нов албум

20 юли 2016 07 03

А в него стари песни, но в латино аранжимент

репетиция на "Ритон" с бенда преди гастрола в Бургас. Снимка: PR TEAM

репетиция на "Ритон" с бенда преди гастрола в Бургас. Снимка: PR TEAM

Само година след като пуснаха на пазара „Пътят към твоето сърце“, Катя и Здравко от „Ритон“ са подготвили нов албум, който се казва „Ритон в ритъма латино“.

В него Катя и Здравко са включили „Замълчи“, „Спор“, „Прегърни ме“, „Обичай ближния“, „Някога, но не сега“, „Лятото“, „Накъдето ми видят очите“, „Живот като на кино“ и други техни композиции, но в латино аранжимент.

Освен това дуетът ще подари на феновете си, почитатели на караокето, инструменталните версии на изброените песни. Планът на „Ритон“ е най-късно в края на годината албумът им да бъде пуснат в продажба.

Тази пролет дуетът отпечата в бутиков тираж „Пътят към твоето сърце“ върху винилова плоча в червено – каквато до този момент не е произвеждана за нито един български изпълнител или група.

Идеята е да пуснат и „Ритон в ритъма латино“ на плоча, но този път в жълто. Паралелно с подготовката на новия албум, двамата певци издирват текстове и музики за нови хитове за следващия албум, с който ще отбележат 40 години на сцената.

„Ритон“ ще чества юбилея си идната година с концерт. Междувременно Катя и Здравко се готвят и за предстоящия си латино-рецитал на финала на конкурса „Бургас и морето“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари