IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Памела Андерсън се съблече за японски филм

16 септември 2016 14 20

Участието ѝ идва след като разкритикува порноиндустрията

Снимка: Кадър от You Tube

Снимка: Кадър от You Tube

Американската актриса Памела Андерсън се снима без дрехи за канадско-японската копродукция „The People Garden“, съобщава The Sun. Изданието отбелязва, че това е в разрез със скорошната ѝ критика към порнографията.

В трейлъра, публикуван в YouTube, се вижда как 49-годишният модел се разделя с дрехите си.

Филмът е режисиран от канадеца Надей Лиц и разказва за канадка, която се отправя към Япония, за да бъде със своето гадже – музикант. Там нейният възлюбен изчезва по време на снимки в гора, известна сред местните жители като „гората на самоубийците“.

Премиерата на филма се състоя през април на кинофестивал в Аржентина. Продукцията още не е излизала на голям екран.

В края на август Андерсън и равина Шмули Ботич публикуваха статия в The Wall Street Journal, в която те изразиха позицията си срещу порноиндустрията. По техни думи, порнографията води до „разложение на душите“ и може да навреди на семейното щастие.

„Ние сме длъжни да възпитаваме в себе си и децата си идеята, че порното е за неудачници, които са лениви да се запознаят със здравата сексуалност“, потвърждават авторите.

Памела Андерсън е американска актриса, зоозащитник и фотомодел, родена в Канада и известна от ролята си в „Спасители на плажа“, а също така е била рекорден брой пъти на корица на списанието Playboy.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари