IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовните истории и емоции на четири известни дами

21 септември 2016 09 00

Константина Живова с нетрадиционно литературно четене

Снимки: личен архив

Снимки: личен архив

Писателката и тв водеща Константина Живова ще представи своя роман „Завинаги“ в Пловдив, Варна и София по един нетрадиционен начин. Литературно четене, но не точно. Първата спирка ще бъде под тепетата на 7 октомври в клуб „Планет“.

Гостите ще могат да се насладят не просто на литературно четене, а на една любовна вечер в компанията на известни жени.

В Пловдив своите любовни истории ще споделят певиците Мария Грънчарова и Ирина Вълкова, тв водещата Деляна Маринова-Джуджи и моделът Райна Налджиева. Те ще прочетат любимите си пасажи от книгата, след което ще разкрият пред публиката и своите трепети и емоции, които ги вълнуват.

Авторът Константина Живова, която е и водещ на предаването „ДНЕС“ по телевизия Bulgaria ON AIR, ще се върне към миговете и провокациите по време на написването на „Завинаги“.

„Любовта е тема, която вълнува всички, а когато популярни личности споделят своите истории на щастие и тъга, разбираш, че има и много други като теб. Които са се влюбвали и са били разлюбвани“, споделя Живова.

Очаквайте представянето на романа „Завинаги“ във Варна и София, където други жени ще превърнат една обикновена дата от календара във вълнуваща вечер на любовта.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари