IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В „Сълза и смях“: Фройд – теория за любовта

17 октомври 2016 12 50

Новаторският еротичен спектакъл вдига летвата за нови палави емоции

Снимка: PR

Снимка: PR

Танцово-театралният еротичен спектакъл „Фройд – теория за любовта“ се завръща на сцената. След успеха си в „Независим театър“ през месец май тази година, вълнуващата психоанализа ще бъде представена в „Сълза и смях“.

Палавият новаторски спектакъл ще се играе премиерно за театъра на 22 октомври от 22:00 ч. Предвидени са още две дати, които бихте могли да посетите – 10 ноември и 2 декември. Накратко – чакат ни три месеца със Зигмунд Фройд и предизвикателните танцьори на „Акадамус денс театър“, подготвени от хореографа Семир Алкади. В ролята на Фройд е проф. Румен Рачев.

„Спектакълът е обновен. Внесли сме нови елементи, които да зарадват зрителите“, каза авторът-режисьор Тихомир Делидобрев. За него любовта категорично си остава двигателят на човечеството, но доколко тя е грях и доколко грехът е породен от любовта, чакаме отговор от сцената на „Сълза и смях“.

Билети се продават на касите на театъра.

Подготви: Александър Градинаров

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари