IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Това сме ние“ – новият сериал по FOX life

25 октомври 2016 09 40

Изненадващи емоционални обрати и сюжетни завои

Снимка: Fox Life

Снимка: Fox Life

Животът е пълен с изненади – тази истина ще ни припомни новият сериал „Това сме ние“ („This Is Us“), чиято премиера ще гледаме по FOX life на 27 октомври от 22:00ч.

Актьорите от новата продукция така са изненадали сценаристите с неочакваните си, богати и емоционални взаимоотношения и връзки, че те бързо се отказват от заснемането на филм, каквато е първоначалната идея и се отдават на по-близкия до живота като дължина и ритъм жанр на сериала.

В началото на историята стои общият рожден ден, който споделят няколко от героите в сериала. Ако гледате трейлъра, може да преброите колко точно са те (не е лесно, сериозно!)

Всъщност, изненадите предстоят. Защото в премиерния епизод ще се окаже, че нищо не е както изглежда. Създателите на „Това сме ние“ твърдят, че ще предизвикат представите ви за хората, които си мислите, че познавате.

Автори на искрената и провокативна „драмеди“ история са сценаристът и режисьорите на „Оглупели от любов“, а това вече е обещание за добре прекарано време пред екрана.

Засега гледайте трейлъра с участието на бременната с тризнаци Манди Мур („Незабравимата“), очарователния татко Майло Вентимиля („Герои“, „Момичетата Гилмор“) и носителя на „Еми“ Стърлинг К. Браун („Народът срещу О Джей Симпсън: Американска криминална история“).

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари