IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

ABBA се събират в „машина на времето“

27 октомври 2016 09 20

В проекта участва и продуцентът Саймън Фулър

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Шведската четворка ABBA обяви официално, че се събират за нов проект, пише The Guardian. Самите музиканти описват проекта като „технология на виртуалната реалност“. В разработката на програмата ще се включи и Саймън Фулър, основател и продуцент на Spice Girls.

„Вдъхновяват ни безграничните възможности на бъдещето и ни харесва да бъдем част от нещо ново и драматично“, заяви Бени Андершон от ABBA. Според него, този проект ще стане машина на времето, която запечатва същността от това, което са били и каквото са сега.

Детайли за проекта ще бъдат анонсирани следващата година, а записът се подготвя чак за 2018 г. Последното официално излизане на групата бе през 1982-а, като през юни 2016-а ABBA се появиха на частна гала-вечер в Стокхолм.

Едни от най-големите хитове на шведите – Агнета Фелтскуг, Бьорн Улвеус, Бени Андершон и Ани-Фрид Люнгста са Dancing Queen, Super Trouper и Mamma Mia. На 22 от песните бе създаден мюзикъл Mamma Mia! през 1999 г., който бе екранизиран през 2008 г. с участието на Мерил Стрийп.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари