IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сиена Милър в 9-часов секс маратон с Бен Афлек

17 януари 2017 12 00

Актьорите – заедно на снимачната площадка на „Те живеят в нощта“

Кадър от "Те живеят в нощта". Снимка: Александра филмс

Кадър от "Те живеят в нощта". Снимка: Александра филмс

Актрисата Сиена Милър разкри подробности около секс сцените в новия филм на Бен Афлек „Те живеят в нощта“, съобщава The Independent.

Секс-маратонът продължил около девет часа, обяснила Милър. Афлек, който е и режисьор на драмата, изпълнява и главната роля. Героят му Джо Кофлин е ветеран от войната, преминал от другата страна на закона.

„Ние с Бен сме като брат и сестра, така че за щастие неловкости не възникнаха. Затова пък имаше много глупави смешки“, разказва актрисата, чиято роля е на проститутката Ема.

По думите ѝ, тя се удивила от факта, че Афлек така настойчиво се опитал да изобрази еротичните способности на своя персонаж.

„Оказа се, че той просто иска да изпробва нова техника на снимане – без монтаж“, добави тя. Всяка сцена се повтаря няколко пъти без да се изключва камерата.

„Те живеят в нощта“ е криминална драма, чиято премиера бе на 13 януари. Роли във филма имат още Зоуи Салдана и Ел Фанинг.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари