IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп: Нужно е да ти е весело, докато работиш над филм

7 февруари 2017 12 40

37 секунди са му били необходими, за да се съгласи да е Джак Спароу

Снимка: OK Magazine

Снимка: OK Magazine

Джони Деп сподели Спомените си за киното по време на среща със зрители на кинофестивал в Санта Барбара, където му бе връчена наградата Leonard Maltin Master Award.

Деп разказал за своята кариера и за работата си с актьори, които също са станали знаменитости. „Нужно е да ти е весело, докато работиш над филм“, коментирал Деп своята работа.

„Има нещо което обожавам най-вече в Джони Деп – това е неговото уважение към гигантите в световното кино, които са добили признание като неговото.“, обясни Леонард Малтин, който допълни, че Джони е играл с Марлон Брандо, Винсент Прайс, Кристофър Ли и други кино икони.

„Не смятам, че той се чувства различен от тази компания. Той има 30-годишен опит и около 40 филма, а е невероятно скромен човек.“, обяснил още Малтин и разказал как по време на тържествен прием в Арлингтън в негова чест, Деп се опитал да избяга през задната врата. Но там пък го посрещнали феновете и той търпеливо позирал с тях за снимки и раздавал автографи няколко часа.

Звездата пък споделил за работата си с Леонардо ди Каприо по време на снимките на „Защо тъгува Гилбърт Грейп“ от 1993 г. „По някаква причина това бе трудно време за мен“, заявил Деп за снимките.

„Много уважавам Лео. Над този филм той работи действително неуморно. Той бе провел проучвания за проблема на героя му и дойде подготвен за работа, докато аз му се присмивах.“

Деп си спомнил, че казал на младия тогава Ди Каприо: „Не, няма да ти дам от моите цигари, докато стоиш до майка си, Лео“.

За една от ролите, които са му донесли най-много успехи – тази на Джак Спароу в „Карибски пирати“, Джони споделил, че са му били необходими 37 секунди, за да се съгласи да влезе в този образ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари