IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Глория проби в „Гласът на България“

6 март 2017 08 00

Бесарабска българка пя, плака, плакаха и близките ѝ

Симона Загорова. Кадър: YouTube

Симона Загорова. Кадър: YouTube

Второто издание на „Гласът на България“ със сигурност ще се запомни с пролетите сълзи.

Но първата голяма изненада бе появата на щерката на Глория. Симона Загорова изпълни на сцената втръсналия в подобни предавания хит на Ищар „Horchat Hai Caliptus“. Това обаче бе достатъчно на Камелия и Иван Лечев да натиснат бутона. 20-годишната девойка избра да се състезава в отбора на Иван.

Изявата на бесарабската българка Мария Димитрова Свободная предизвика много емоции, вълнения и рев сред жури, участничка и семейство.

Мария разказа през сълзи, че не е виждала родителите си от цяла година. Те живеят в Москва, а руските власти отказват да я пуснат в страната заради нелепа грешка в документите ѝ. Преди това тя също учела в Москва и след като само за два дни се върнала до Молдова, повече никога не ѝ разрешили да премине границата. Тогава Мария дошла в България и се записала за кастинга на музикалното риалити.

Тя представи „Камино“, а столовете започнаха да се обръщат, потекоха и сълзите на Мария. Първата, която повярва в гласа ѝ – Камелия, дори излезе да я успокоява. Но големият рев тепърва предстоеше. Зад кулисите я чакаше цялото ѝ семейство, горди и развълнувани от нея, а след като ги зърна, последваха прегръдки и щастливи мокри лица. Новият треньор на Мария – фолкпевицата Камелия, също се включи в семейната идилия.

Графа пък успя да привлече таланта Мишо, който учи в музикалното училище в Стара Загора. Той е бил напът да напусне училището заради безпаричието на родителите си, но директорката и спонсори са му помогнали да сбъдне мечтата си на сцената.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари