IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Слай заряза Непобедимите, отказва рекорден хонорар

5 април 2017 10 20

Актьорът имал остри противоречия с шефа на Ню Имидж

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Силвестър Сталоун няма да бъде част от 4-ия филм „Непобедимите“. Причината е, че 70-годишният актьор имал противоречия с боса на Ню Имидж/Милениум Ави Лернър. Слай бе ко-продуцент на предишните три филма от поредицата, като в същата роля зад камерата планирал да влезе и за четвъртия.

Лернър му предложил актьорски хонорар в размер на 20 млн. долара (което е най-високата сума, която Сталоун щеше да получи за участие във филм), но Слай го отрязал.

„Съгласихме се за 95% от нещата, но имахме и някои сериозни противоречия. Не мисля, че това ще е краят на сътрудничеството ни, но пишете, каквото пожелаете“, сподели пред Deadline Ави.

Медията обаче е категорична, че Силвестър се е оттеглил от проекта, чиито три филма до момента са донесли приходи от около 803 млн. долара.

В първите си три части продукцията успя да привлече в състава си големи имена като Арнолд Шварценегер, Джейсън Стейтъм, Антонио Бандерас, Уесли Снайпс, Джет Ли, Долф Лундгрен, Брус Уилис, Чък Норис, Харисън Форд, Мел Гибсън, Лиъм Хемсуърт, Келън Луц.

Говори се, че в четвъртия финален филм от франчайза, участие ще вземат Пиърс Броснан, Вин Дизел, Джай Никълсън и Джеки Чан.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари