IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Юън Макгрегър – плешив и дебел: Не се чувствам добре с излишни кила

22 април 2017 06 00

На актьора се наложило да натрупа телесна маса за ролята си във „Фарго“

Снимка: Daily Mail

Снимка: Daily Mail

Юън Макгрегър коментира голите сцени в сериала „Фарго“, вдъхновен от класиката на братя Коен.

В новия трети сезон актьорът влиза в образа на два персонажа – братята близнаци Емит и Рей. Емит е кралят на паркингите.

Любопитното е, че в тази роля трудно ще познаем добре изглеждащия актьор. Макгрегър е плешив и същевременно дългокос, а се е наложило и да понатрупа килограми.

Това не било лесна задача за шотландеца, който винаги е имал добро телосложение. За ролята си в „Трейнспотинг“ дори му се наложи да стопи част от теглото си, но обратното се оказало сложно.

Актьорът наистина трябвало да качи килограми, тъй като имало сцена, в която един от героите на Макгрегър се появява във вана без никакви дрехи. Юън пък никога не е имал нищо против голите сцени.

През 2009 г. той се пошегува в интервю: „Често камерата снима голи жени, но аз ще се старая да има баланс, за да не им се налага да правят това. Ще дам своя принос във феминисткото движение“.

И ако в повечето случаи зрител(к)ите биха се насладили на хубавото тяло на Макгрегър, то този път е точно обратното, тъй като звездата изглежда неузнаваемо на екрана. Той е тлъст, плешив и дългокос.

А за да се превърне в дебелак, Юън разказва: „Започнах да ям повечко сладко и да трупам кила. Все пак е толкова приятно да имаш възможност да ядеш всичко в ресторанта, което поискаш. Но честно да си кажа, всяка вечер ми бе трудно да заспя и не се чувствах добре. Не съм привикнал да имам повече килограми. Харесва ми чувството да съм здрав и в отлична форма“, обяснил Макгрегър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари