IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери – поднесена като апетитна хапка

16 май 2017 12 10

Новият ѝ албум е отражение на живота ѝ като 30-годишна жена

Снимка: YouTube

Снимка: YouTube

След като се раздели с актьора Орландо Блум, певицата Кейти Пери бе обсипана от медийно внимание. Звездата реши да отговори на общественото любопитство като в новия си клип се представи като блюдо.

Във видеото към новия ѝ сингъл „Bon Appetit“ звездата е омесена, поръсена с подправки и какво ли още не и поднесена пикантно на феновете. Само за 24 часа клипът е гледан над 14 милиона пъти.

Също така певицата обяви, че новият ѝ албум „Witness“ ще излезе на 9 юни, като след това тя ще тръгне на турне в Северна Америка, съобщиха Асошиейтед прес и Франс прес.

Турнето на Кейти Пери ще започне в Кълъмбъс, Охайо, на 7 септември и ще свърши във Ванкувър на 5 февруари. Преди това звездата ще се представи на фестивала Гластънбъри през юни.

Освен „Bon Appetit“, от албума бе пуснат и сингълът „Chained to the Rhythm“. Певицата обясни, че новият ѝ албум е отражение на живота ѝ като 30-годишна жена.

Предишният албум на звездата – „Prism“ излезе преди четири години.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари