IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Фермата" с екстремни мисии

10 август 2017 07 40

Победителят ще грабне 100 000 лева

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Телевизионното риалити "Фермата" тази есен ще се реализира на различно място от предишния си сезон, като ще бъде по-скрито и отдалечено. 

То ще стартира през септември и до момента е ясно, че предстои най-трудният й сезон. Вероятно заради екстремните мисии от екипа на предаването са преценили, че е най-добре локацията да е изолирана и по-далеч от населените места, защото заради част от предизвикателствата са необходими специфични природни дадености.

От официалната визия на риалитито, която излезе тази седмица, става ясно, че самата ферма ще е близо до вода.

Още с предишните си сезони предаването се открои като единственото, което залага на позитивното, на любовта към земята, силата на духа и българските корени и традиции. В него го има и елементът на живот в изолация, което разкрива неподозирани черти от личностите на участниците, но и физически изпитания, труд и битка за ценности.

По все още неофициална информация, кастингът на "Фермата" 3 тази година залага най-вече на силни редови участници, които да покажат на какво е способен обикновеният българин. Ще има и известни личности, но акцентът ще пада върху умението им да играят в един отбор именно с редовите участници. 

Засега е ясно, че предстоящият сезон ще бъде най-екстремен. От екипа на предаването издават, че след кастинга са избрани доста ярки образи, които ще влязат в битката за възраждането на българския дух. Освен това, „Фермата“ ще има и специална мисия, която ще е свързана с най-наболелия световен проблем. 

И тази година победителят, който се справи с всички предизвикателства, го очаква най-голямата парична награда в тв ефира – 100 000 лева.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари