IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Орхан Мурад скочи на душманите на Сузанита, плаши със съд

12 септември 2017 11 20

Медиите са основният виновник за опростачването на нацията, смята певецът

Кадър: YouTube

Кадър: YouTube

Орхан Мурад взе отношение към критики и публикации в медиите, свързани с неговата дъщеря Сузанита.

„Аз, като баща на Сузанита, декларирам пред всички медии и цялата им аудитория, че писанията и коментарите по адрес на моята дъщеря, са абсолютна измислица и търсене на лесна печалба чрез тираж, гледаемост, читаемост, посещаемост, сензация – „сеир“ и лесна слава, на гърба на моето дете. Затова настоятелно моля да спрат с измислиците по нейн и по адрес на цялото ми семейство и да петнят името ни“, призова в отворено писмо до медиите Орхан Мурад.

Сузанита попадна в медийното полезрение с клипа към песента „Луцифер и Буда“, а преди няколко дни представи и общо парче с Андреа. Клиповете и на двете песни предизвикаха доста критики към 14-годишната изпълнителка.

Последваха слухове, че малката певица се е подложила и на козметични процедури, което баща ѝ категорично отрича. Ето и отвореното му писмо без редакторска намеса.

„Декларирам, че Сузанита няма силикон в устните. Даже няма и татуировки. Не знам кой злонамерен човек е измислил и разпространил това. Чудя се на тези, които съвсем удобно и лекомислено вярват, че някой пластичен хирург ще си сложи главата в торбата и ще направи такава интервенция на 14-годишно момиче, а за родител, който би разрешил това, да не говорим.

Декларирам, че Сузанита няма да участва в никакви риалита, както видяхте не участва и във VIP Brother. Гнусни измислици, за да повишат интереса към себе си. Също лесно се тиражира от всички вестници и техните читатели, без да се сеща злословещият и охотно коментиращ народ, че 14-годишно момиче не може да участва в такива формати без родител. Чак и хонорар й бяха измислили. Много долно, неуважаеми колеги. С вас и още няколко медии, ще се видим в съда, за всички тези злини, които ни причинихте.

Декларирам, че клипът, благодарение на който се разбуниха духовете и Сузанита стана най-популярната дъвка на обществото е погрешно разбран, заради нежеланието или невъзможността на много представители на нашето общество, да приемат посланията в клипа, защото за това се иска и интелигентност. Веднъж завинаги настоявам – тъй като клипът отдавна е спрян от ютуб и ние помолихме в нарочни видео-спотове, никой да не го споделя, да се направи разграничение на личния живот на Сузанита и моето семейство от клипа и ролята й в него. Настоявам да ни оставите на мира, за да можем ние родителите и приятелите на Сузанита, да канализираме и насочим в най-правилната посока, интелекта, таланта и известността, която тя волю или не, за добро или не, получи. Ще съдя всеки, който си послужи с обидни думи, измислици и тиражиране на неверни неща по отношение на Сузанита и моето семейство.

Добре помнете и не забравяйте, че Сузанита е продукт и производно, а не причина, за налагането на тази култура сред младите хора. За това обвинявам цялата политическа система и управлението на страната от 89-та година насам, начело с техните слуги медиите, които загърбвайки всякаква съвест и морал, работят слугински, за опростачването и обезличаването – даже изгонването на нацията.

Обръщам се и към всички родители, които злословят и хейтят по социалните мрежи. Мили сънародници, след като не ви е харесала тази роля на Сузанита в клипа й, забранете на вашите деца да го гледат и да слушат песента й. Забранете им да си мислят за нея и за другите им идоли от този жанр, защото не е само Сузанита. Забранете им да мечтаят да са на тяхното място и да подражават на Сузанита и другите, за да може да се учат, да са възпитани, образовани и изградят висока култура. Да посещават опери, театрални постановки, да четат книги и заедно с родителите си, да теглят нацията напред а не назад, както досега. И да се превърнем в една цветуща държава, в която младите хора не пушат и не се друсат от 10 годишни. Целомъдрени са до навършване на пълнолетие. Образовани, високо интелигентни и благоденстващи. Не се убиват за щяло и не щяло по жилищните блокове и нощни заведения, а се обичат, помагат си и живеят в мир и хармония. Пожелавам го на моят народ и моята родина – от все сърце. Покажете среден пръст на дявола – на злото, жестокостта, злобата и завистта, така както Сузанита го направи, но вие не го разбрахте.

На мен си пожелавам, нашия народ да спре да е перманентния шаран, който се лови на всякакви целенасочени въдици, за отвличане на общественото внимание от съществените проблеми на родината ни, докато му отмъкват държавата под носа, докато ограбват и пребиват през нощта родителите му, докато спят и ги третират като матрял. Да спре да се занимава със злобата си, а да излезе по площадите и да измете веднъж завинаги виновниците за неговото унищожение и да си върне държавата и родината.

От Орхан Мурад, който е написал и изпял повече от 100 песни за любовта, приятелството и доброто у хората и винаги е бил посланик на добросъседството и уважението между хората и тяхното единение, без оглед на етническа и религиозна принадлежност“, завършва отвореното писмо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари