IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емилия Кларк изненада с нова прическа

20 септември 2017 13 00

Майката на драконите се среща с Емилия...

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Емилия Кларк се похвали с чисто нова прическа в Instagram. Сега тя изглежда досущ като героинята, в чийто образ се превъплъщава в сериала „Игра на тронове“ – Денерис Таргариен.

Актрисата, която е естествена брюнетка, боядиса косата си руса с платинен оттенък, недалеч от белезите на известната героиня.

Снимката е направена във фризьорския салон и на нея личи шокът и вълнението на актрисата от новата визия.

„Майката на драконите се среща с Емилия. Емилия се среща с майката на драконите“, пише тя. Актрисата продължава, като изразява благодарности към фризьорите си – Кевин Александър и Кандис Банкс, които стоят зад „перуката на Халееси“.

30-годишната звезда от хитовия сериал намеква също, че се е върнала на снимачната площадка за следващия сезон.

И докато почитателите трябва да почакат дълго време началото му през 2019 г. и то за последно, нейният пост провокира неочаквани спекулации. Те се питат, защо след 7 сезона, в които носи перука, сега боядисва късата си коса.

Някои фенове смятат, че причината е да прикрие по-добре тъмния естествен цвят на косата си под перуката, а други се чудят дали прическата ѝ не подсказва, че в следващия сезон тя ще бъде заложник, след като е заловена в битка.

Снимка: Instagram

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари