IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лео ди Каприо ще влезе в образа на Теодор Рузвелт

28 септември 2017 06 50

Актьорът ще работи отново в тандем със Скорсезе

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Леонардо ди Каприо се готви да изпълни ролята на американския президент Теодор Рузвелт във филм на режисьора Мартин Скорсезе, съобщи Контактмюзик.

42-годишният актьор и спечелилият „Оскар“ Скорсезе се готвят отново да работят заедно, за да осъществят отдавнашна своя цел, свързана със заснемане на филм за политика, смятан от мнозина за един от най-влиятелните в историята на страната.

Засега е неясно какъв период от живота на Рузвелт ще бъде показан във филма. Когато обаче през 2006 г. за пръв път се заговори за заснемане на подобен филм, се предвиждаше за големия екран да бъде адаптирана книгата на Едмънд Морис „Възходът на Теодор Рузвелт“, в която вниманието е фокусирано върху ранните години от живота му.

Скорсезе ще заснеме филма по сценарий, написан от Скот Блум, а продуценти ще са Ди Каприо и Дженифър Дейвисън.

Ди Каприо и Скорсезе са работили заедно над редица хитови филми, сред които „От другата страна“, „Бандите на Ню Йорк“ и „Вълкът от Уолстрийт“. Ди Каприо по-рано призна, че това партньорство е изиграло голяма роля в холивудската му кариера.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари