IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сузанита е пример как трябва да се бориш за мечтите си!

28 септември 2017 14 00

Орхан Мурад: Изпитвам съжаление към хейтърите!

Кадър: YouTube

Кадър: YouTube

„Станахме като цветарки вече“ – така певецът Орхан Мурад шеговито коментира разрасналото се обществено недоволство след появата на дебютния клип на дъщеря му Сузанита.

Небезизвестният вече среден пръст във видеото, провокативната визия и дръзкият текст на „Луцифер и Буда“ разпалиха дебати около изявата на 14-годишното момиче.

„Не изпитвам огорчение, по-скоро съжаление за ниското ниво на усещане на хората, на хейтърите, които търсят под вола теле. Не можаха да разграничат ролята в клипа от истинската същност на Сузанита. Не можаха да вникнат в текста на песента, който е много позитивен, с много по-голямо, ясно послание“, коментира Орхан Мурад в „България сутрин“ по телевизия Bulgaria ON AIR.

За дъщеря си, внезапно сполетяна от славата, Мурад коментира, че всъщност тя е изкарала голям късмет: „Бих казал, че тя е най-известният тийнейджър в България в момента. Докато аз се борех дълги години да се изуча. Чак на 28 години, по щастливо стечение на обстоятелствата, станах известен“.

Събеседник по темата бе и майката на Сузанита – Шени Мурад. Тя пък сподели, че не изпитва съмнения, че дъщеря ѝ не дава добър пример, дори напротив:

„Тя дава страхотен пример, че трябва всеки да се бори да осъществи мечтите си. Никой да не се предава, никой да не си губи времето в излишни коментари по цял ден във Facebook, защото това дете работи – тя по цяла нощ не спи, за да пише текстове“, настоя Шени.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари