IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Благотворително: Бионсе и Джей Балвин направиха ремикс на Mi Gente

29 септември 2017 14 20

Приходите са за пострадалите от природните стихии

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Бионсе и Джей Балвин са направили ремикс на летния хит на певеца „Mi Gente“, за да помогнат на пострадалите от урагана в Пуерто Рико.

Ремиксът се появи в официалния сайт на певицата в четвъртък без никакво предупреждение, а самата тя не пропусна възможността да го отпразнува със серия от снимки, които публикува в профила си в Instagram.

Заедно с линк към видеото, тя написа, че дарява приходите си от тази песен на благотворителни организации, които подпомагат засегнатите от урагана и земетресението в Мексико, Пуерто Рико и другите Карибски острови.

Бионсе е облечена в цветна рокля и танцува на песента. Ремиксът на „Mi Gente“ се появи няколко дни след като Джей-З обяви, че подготвя специален благотворителен концерт в подкрепа на пострадалите от природните стихии.

Снимка: Instagram

За събитието тръгнаха слухове още преди официалното му обявяване. Това доведе до много спекулации, според които този случай ще бъде и завръщането на певицата на сцена.

А ето и ремикса на „Mi Gente“ с участието на Бионсе.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари