IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10 факта, които не знаете за сериала „Приятели“

17 октомври 2017 08 20

За ролята на Фийби е била поканена Елън Дедженеръс

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Има някои неща, които дори и най-запалените почитатели на сериала „Приятели“ няма как да знаят. Това, че някой може да рецитира цели епизоди, не означава, че знае всичко, свързано със сериала, нали?

Със сигурност обаче на тези хора би им било много любопитно да научат някои подробности, които се крият зад завесите на хитовото шоу.

1. Ролята на Фойби първо е била предложена на Елън Дедженеръс, но тя отказва.

2. Първоначалният замисъл е Джоуи и Моника да се съберат, след като са имали сложни отношения на събирания и раздели, като Рейчъл и Рос. Продуцентите и сценаристите обаче забелязват особена химия между Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър, затова променят сценария.

3. Интрото дори не е направено в истинския Сентръл парк, а в някое от студията на „Уорнър Брос“ в Холивуд.

4. Като говорим за студия, нито един епизод не е сниман в Ню Йорк. Всъщност единственият кадър на града е блока, в който се намират апартаментите на Моника и Рейчъл, Чандлър и Джоуи.

5. Героинята на Рийз Уидърспун я има в само един епизод, защото Анистън не обича да работи с нея.

6. По време на кастингите смятат Матю Пери за хомосексуалист – точно както и героите от сериала често мислят, че Чандлър е такъв.

7. Рейчъл можеше да изчезне през последния сезон на сериала, защото Дженифър Анистън е била твърде заета.

Дженифър не е била напълно сигурна, че иска да участва. По това време тя е в пика на кариерата си, имала е предложения за много роли и е един от най-известните хора в света. Но в крайна сметка тя продължава и накрая всички финишират заедно.

8. Брус Уилис губи облог с Матю Пери и участва в сериала безплатно. Неговият хонорар отива за благотворителна цел.

9. Матю Пери е страдал от алкохолна и наркотична зависимост по време на снимките. Всъщност неговото тегло варира рязко през различните сезони.

10. Образът на Рос е създаден специално за Дейвид Шуимър.

Той е първият актьор, който се явява на кастинг. Изпълнителният продуцент Кевин Брайт е работил и преди с Дейвид, затова сценаристите разработват образа специално за него.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари