IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Филип Аврамов гради дом с новата си жена

28 ноември 2017 07 40

Актьорът се разделил с хипарския начин на живот

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Актьорът Филип Аврамов се е заел с нелеката задача да построи дом за новата жена до себе си – Севинч Ибрахим и 6-месечната им дъщеричка Ана. През последните месеци неговите усилия са насочени изцяло към свиването на семейно гнездо.

Фицата признава, че вече се е разделил с хипарския си свободолюбив начин на живот, като временно забавя темпото и на професионалното си развитие в името на дома.

„Човек не може хем да си съхрани свободата, хем да строи къща. На мен ми се наложи да я строя тази къща, нямах избор, но пък сега ще си я направя така, както искам – хубава, открита, с големи прозорци“, разкрива Аврамов пред сп. Eva.

Филип Аврамов и Севинч Ибрахим разбуниха духовете тази пролет с появата си заедно на наградите „Икар“. Няколко дни по-късно актьорът открито призна, че живее със своята колежка и не иска да се нахлува в личния му живот. Месец по-късно се сдобиха и с първия си общ наследник и втори за звездата от „Домашен арест“.

Двамата се запознават по време на турнетата с представлението „Бог Рок“, в която се изявяват и като певци.

Ибрахим е завършила медицина и работи в „Пирогов“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари