IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обвиниха Селена Гомес за смъртта на тийнейджърка

20 декември 2017 11 40

Младото момиче сложило край на живота си след „13 причини защо“

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Селена Гомес бе обвинена от американец, че е виновна за самоубийството на тийнейджърка.

Джон Хърдън – бащата на момичето призова да бъде спрян телевизионния сериал „13 причини защо“, тъй като посланията му се приемат по различен начин от младото поколение.

Продуцент на проекта е актрисата и певица Гомес, затова и Хърдън смята, че тя има принос в смъртта на дъщеря му, съобщава Radar Online.

По думите на бащата, 15-годишната Бела Хърдън приключила с живота си след като гледала първия сезон на сериала.

„Помнете, че има подрастващи, които преминават през различни тъмни етапи и това може да са ваши приятели, ваши сестри. Селена Гомес и Netflix е добре да знаят, че не всички могат да разберат посланията им. Някои хора, които се борят с депресията могат да гледат този сериал в грешно време“, заявил бащата.

Той добавил, че ще съди студиата, откъдето през декември обявиха, че снимките на втория сезон са готови.

„13 причини защо“ разказва за ученичка, която слага край на живота си след тормоз. Неин съученик открива записи, на които героинята обяснява причините за своето крайно решение.

Неведнъж сериалът е обвиняван в романтично отношение към самоубийството.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

фаф ( преди 6 години )
Съученикът от сериала не открива видео с обяснения, а записи на стерео касети. Тринадесет касети, ако не ме лъже паметта, по една за всеки неин съученик повлиял по някакъв начин за нейното решение.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар