IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И Джеймс Франко с обвинение в сексуален тормоз

10 януари 2018 10 20

Две жени обвиняват актьора

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

И Джеймс Франко попадна под прицела на секс скандала в Холивуд и се сдоби с няколко обвинения в тормоз. Звездата от „127 часа“, „Човекът паяк“ получи „Златен глобус“ на тазгодишната церемония, но радостта му бе помрачена от изявленията на актрисата Виолет Палей, която написа разобличаващ коментар в Twitter.

„Помниш ли как в колата ти наведе главата ми към твоя гол пенис, а после покани моя приятелка в хотела, въпреки че тя бе едва на 17 години“.

Към актрисата се присъедини още едно момиче, което твърди, че Джеймс ги е накарал да се снимат в негов филм абсолютно голи за по 100 долара на ден. Актьорът не смятал, че това било експлоатация, тъй като е подписал с тях договор. „На 100 процента почувствах, че нямам избор“, обяснила тя.

Представители на звездата още не са коментирали случая. Тазгодишната церемония „Златен глобус“ премина под знака на защита на правата на жените в киното, като почти всички актриси избраха черен тоалет, за да преминат по червения килим.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари