IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеймс Франко се оказа „лошо“ момче, сдоби се с още обвинения от актриси

12 януари 2018 14 30

Звездата принуждавал колежки да се съблекат голи на снимки

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

След като взе наградата „Златен глобус“, животът на Джеймс Франко се усложни. Актьорът се сдоби с обвинения в сексуален тормоз от актриса и в лицемерно поведение на тържествената церемония от негова страна.

Актьорът се защити, че обвиненията не са съвсем точни както ги описват потърпевшите, но ето, че още няколко жени решиха да говорят за неговото отношение към актрисите, с които работи.

Пет жени се обединиха и публикуваха статия в Лос Анджелис Таймс, където споделят за недопустимото поведение на звездата.

Бивши студенти по актьорско майсторство описват неприятни преживявания на снимачната площадка под режисурата на Джеймс Франко.

Сара Тайдър-Каплан разказва, че по време на снимките на гола сцена той е махнал силиконовите протектори от слабините ѝ. Други две описват как той е избухнал, когато отказали да се съблекат голи.

Вайълет Пейли пък се оплака, че докато са имали връзка, Джеймс Франко я принудил да прави орален секс в автомобил.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

АНОНИМНА ( преди 6 години )
за този хубавец малко ми се вижда пресилено, но за някои като господин Харви ... вярвам, че ги е изнудвал, за да направят кариера, затова е крайно несправедливо да се обвиняват само жените, както повечето в България го правят по форумите, впрочем това говори каква варварска страна сме.......
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар