IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отрязаха Джеймс Франко от корицата на елитно издание

26 януари 2018 12 30

Актьорът в немилост, заради секс скандала

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

По традиция изданието Vanity Fair публикува корица с участието на най-ярките кинозвезди тази година. Тя излиза винаги в навечерието на церемонията „Оскар“, но тази година тя е особена. Оказва се, че във фотосесията отсъства Джеймс Франко, с когото е било направено интервю, но заради секс скандала след раздаването на „Златен глобус“, актьорът така и не присъства в снимките.

Любопитното е, че редакцията на изданието решила да отдели актьора от корицата, след като общото фото вече било готово, затова просто го изрязали от кадър. Представителите на Джеймс Франко така и не са коментирали тази новина, а в прес службата на Vanity Fair казват:

„Ние взехме решение да не включваме Джеймс Франко на холивудската обложка, след като узнахме, че го обвиняват в сексуално посегателство“. Франко не получи и номинация за „Оскар“, въпреки че се говореше, че той може дори да е тазгодишния фаворит.

Звездите, които участват във фотосесията на Vanity Fair са Опра Уинфри, Никол Кидман, Рийз Уидърспун, Том Ханкс, Майкъл Джордан, Джесика Частейн, Робърт де Ниро, Харисън Форд и др.

Скандалът с участието на Джеймс Франко стана през януари, въпреки че актьорът отрича всички обвинения.

Снимка: Vanity Fair

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари